Descargar AudioLibro Quatre Liders Tarragonins de la Republica de Varios Autores

Descargar AudioLibro Quatre Liders Tarragonins de la Republica de Varios Autores año 2007

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Quatre Liders Tarragonins de la Republica
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 18/9/2007
 • EditorialAROLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788496639768
 • Valoración del audiolibro: 7.35 de un máximo de 10
 • Votos: 868
 • Autor(a) de la reseña: Amadora Valberde
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.66 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 20/9/2018
 • Duración: 1 hora con 37 minutos (64 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 26/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: TTA - MP3 - WAV - WMA Lossless - AAC - MPEG4 - FLAC - WMA (compresión TAR.BZ - TGZ - RAR - ZIP - AZW3 - GZ)
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6 MB)
 • Servidores habilitados: FreakShare - Copiapop - BitShare - MEGA - Microsoft OneDrive - MyUpload
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest llibre, que enceta la nova col·lecció «Quaderns del Tarragonès», és fruit d’una de les línies d’actuació del Consell Comarcal del Tarragonès en matèria cultural, la qual ha estat i és el foment de la investigació, la divulgació i la difusió de la nostra història. Així, des d’aquest organisme s’han anat organitzant durant els últims anys diferents cicles de conferències sobre temàtiques diverses i que tenen com a objectiu recuperar, conservar i proclamar la memòria democràtica com a patrimoni col·lectiu i, per tant, fomentar els seus valors. Així, al llarg dels diferents cicles s’ha parlat de Companys i la Catalunya del seu temps, Josep Irla: el president de la Generalitat recuperat, Manuel Carrasco i Formiguera a la llum de nous documents, Francesc Macià, de militar espanyol a independentista català, Un il·lustre militar tarragoní: Domènec Batet i Mestres (Tarragona 1872-Burgos 1937), entre d’altres. Per tal de donar continuïtat a l’activitat iniciada i amb l’objectiu de commemorar el 75è aniversari de la proclamació de la Segona República (1931-2006), l’any 2006 des del Consell Comarcal es va programar un cicle de conferències sobre polítics del Tarragonès vinculats a la República. I ha estat arran d’aquesta proposta que els investigadors Josep M. Roig Rosich, Josep Sánchez Cervelló, Jordi Piqué Padró i Montserrat Duch Plana ens han permès conèixer, una mica més, figures tan importants com Antoni Rovira i Virgili, Marcel·lí Domingo i Sanjuán, Pere Lloret i Ordeix i Macià Mallol i Bosch, alhora que ens han apropat a la situació política, econòmica, social i cultural del període històric que van viure. Ara, arran de l’interès que sempre han despertat les xerrades, aquestes apareixen publicades i encenten la c

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Historia

Otros audiolibros del año 2007

Otros audiolibros de la editorial AROLA