Descargar AudioLibro La Xina que Arriba de Manuel Olle

Descargar AudioLibro La Xina que Arriba de Manuel Olle año 2009

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Xina que Arriba
 • Autor del audiolibroManuel Olle
 • Fecha de publicación: 1/10/2009
 • EditorialEUMO
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788497663076
 • Valoración del audiolibro: 8.9 de un máximo de 10
 • Votos: 296
 • Autor(a) de la reseña: Isac Vallesa
 • Reseña valorada con una puntuación de 8 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 29/9/2018
 • Duración: 2 horas con 13 minutos (88 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 25/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - MP3 - AIFF - AU - FLAC - WMA - MPEG4 (compresión ZIP - CPIO - TAR.GZ - TAR.BZ2 - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Duración del resumen (audio): 16 minutos (10.5 MB)
 • Servidores habilitados: FreakShare - Send U It - OneDrive - 4Shared - MEGA - Google Drive - FileServe - Torrent Downloads - Hotfile - Mediafire
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En les tres últimes dècades la Xina ha entrat en una espiral de transformacions accelerades i sense precedents, que ens situen davant d'un dels processos més influents i plens d'interrogants del món d'avui. Ollé, gran coneixedor de la cultura xinesa , ens parla dels efectes de la globalització, de la complicada cerca de la modernitat, de les reformes postmaoistes i els seus límits, de la projecció internacional, de la incipient emergència d'una societat civil, de les noves formes de control, propaga nda i dissidència, dels contrastos entre el camp i la ciutat... La Xina continua sent el país que, de llarg, aporta més al creixement de l'economia mundial. Però l'autor ens adverteix: la seva incursió al segle XXI és un repte ineludible per a les a ltres nacions del món no només en l'àmbit del comerç i de les finances; també en el capítol de la cultura, del canvi climàtic, de la seguretat alimentària, de la no-proliferació armamentística... Les elits cultes internacionals s'han deixat seduir pe r la literatura, el cinema, l'art... xinesos, hereus d'un llegat tradicional llarg i ric, però també resultat de processos creatius contemporanis vibrants. Seria una llàstima, diu Manel Ollé, que la projecció internacional de la Xina dels gratacels i de la manufactura massiva no servís per obrir-nos una porta d'accés a l'avatar contemporani d'una de les civilitzacions més longeves, sofisticades i complexes que hagi arribat mai a bastir la humanitat.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2009

Otros audiolibros de la editorial EUMO

Otros audiolibros del autor Manuel Olle

Otros audiolibros del género o colección Historia