Descargar AudioLibro Rwanda: Guerra i pau de Jaume Suau

Descargar AudioLibro Rwanda: Guerra i pau de Jaume Suau año 2009

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Rwanda: Guerra i pau
 • Autor del audiolibroJaume Suau
 • Fecha de publicación: 10/4/2009
 • EditorialUNIV DE BARCELONA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788447533602
 • Valoración del audiolibro: 8.1 de un máximo de 10
 • Votos: 784
 • Autor(a) de la reseña: Abunda Cerrato
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.11 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 9/8/2018
 • Duración: 1 hora con 42 minutos (71 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 16/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: OPUS - WAV - FLAC - WMA - MP3 - MPEG4 - Apple Lossless - AIFF (compresión TZ - LZMA - CBZ - TAR.XZ - RAR - ZIP - CBR)
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Duración del resumen (audio): 12 minutos (8 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - Box - FreakShare - MEGA - BitShare - FileServe - CloudMe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El genocidi rwandès del 1994 representa, no tan sols per a l’Àfrica Central, sinó, també, pel conjunt de la humanitat, un dels esdeveniments més importants i colpidors de la fi de segle i del mil•lenni. Les matances organitzades pel règim rwandès provocaren la mort, en tres mesos, d’un 75% - 80% de la minoria tutsi. Però també foren assassinats hutu moderats o aquells que s’oposaven al règim. En conjunt, foren a l’entorn de 800.000 víctimes. Un 10% de la població del país. Com el podem explicar? L’objectiu del llibre és fer comprensible el llarg procés històric que va de la colonització alemanya i belga, al genocidi i a les lluites actuals de la regió del Kivu, a la República Democràtica del Congo. El llibre ofereix, també, un recull de testimoniatges de protagonistes directes del conflicte que ens ajuden a entendre’n aspectes claus, com el de les responsabilitats de les massacrades, les vivències dels qui les perpetraren i els dels qui en sobrevisqueren; el de les dones tutsi, víctimes destacades de les atrocitats que les acompanyaren; els dels hutu que tot i jugar-s’hi la vida, salvaren la vida de persones perseguides i, finalment, també tracta de les possibilitats de recuperar la pau i la “normalitat” al país.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial UNIV DE BARCELONA