Descargar AudioLibro I la Festa va Continuar: La Vida Cultural al Paris Ocupat Pels na zis de Alan Riding

Descargar AudioLibro I la Festa va Continuar: La Vida Cultural al Paris Ocupat Pels na zis de Alan Riding año 2011

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: I la Festa va Continuar: La Vida Cultural al Paris Ocupat Pels na zis
 • Autor del audiolibroAlan Riding
 • Fecha de publicación: 27/2/2011
 • EditorialGALAXIA GUTENBERG
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788481099430
 • Valoración del audiolibro: 7.13 de un máximo de 10
 • Votos: 516
 • Autor(a) de la reseña: Marsial Sibrian
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.29 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 17/8/2018
 • Duración: 6 horas con 17 minutos (256 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 02/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - FLAC - WMA - MP3 - MPEG-4 ALS - WAV (compresión TAR.BZ2 - BZ - RAR - DMG - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 46 páginas
 • Duración del resumen (audio): 32 minutos (23 MB)
 • Servidores habilitados: Box - BitShare - 4Shared - Mediafire - Uploadable - Torrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Als anys trenta, París era la capital cultural del món. A la ciutat, s’hi aplegaven tots els artistes, escriptors, músics i actors. Però el 14 de juny de 1940, l’exèrcit de l’Alemanya nazi va ocupar París i, de sobte, el món de la cultura es va haver de preguntar: i ara, què? Alguns, com André Breton, es van exiliar; d’altres, com Irène Némirovsky, van fugir per acabar trobant la mort més tard; d’altres van passar a la clandestinitat i es van sumar a la Resistència; però la gran majoria va intentar continuar vivint i desenvolupant la seva obra. Sota el nazisme, l’activitat cultural de París es va mantenir en el seu punt àlgid. Aquesta constatació suscita una sèrie de preguntes: com van abordar els artistes i intel•lectuals el pitjor moment polític de la ciutat en tot el segle XX? El talent i l’estatus, van imposar una major responsabilitat moral? És possible que una cultura florís en absència de llibertat política? Treballar durant l’ocupació, suposava automàticament un acte de col•laboracionisme? Es pot sancionar un escriptor que ha comès el «crim» de tenir una opinió? Estan obligats els pintors, músics i actors més dotats a exercir el lideratge ètic? La recerca de respostes a totes aquestes preguntes és el punt de partida d’aquest llibre. «Per escriure sobre el món literari i artístic de París sota l’ocupació ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial GALAXIA GUTENBERG

Otros audiolibros del año 2011

Otros audiolibros del autor Alan Riding