Descargar AudioLibro Per França i Anglaterra de Joan Safont Plumed

Descargar AudioLibro Per França i Anglaterra de Joan Safont Plumed año 2012

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Per França i Anglaterra
 • Autor del audiolibroJoan Safont Plumed
 • Fecha de publicación: 21/1/2012
 • EditorialA CONTRA VENT EDITORS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788415720010
 • Valoración del audiolibro: 9.78 de un máximo de 10
 • Votos: 247
 • Autor(a) de la reseña: Ricardo Crus
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.77 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 12/8/2018
 • Duración: 1 hora con 16 minutos (50 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 10/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - FLAC - WAV - ATRAC - MPEG4 - WMA (compresión ISO - TAR.GZ - 7Z - EML - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Duración del resumen (audio): 7 minutos (5.5 MB)
 • Servidores habilitados: MegaCloud - 4Shared - Torrent - Google Drive - Microsoft OneDrive - WeTransfer
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L'any 1914, la Primera Guerra Mundial -també coneguda com la Gran Guerra-va ser l'esdeveniment que va fer entrar el món al segle XX. A la Catalunya que veia néixer la Mancomunitat, enclavada dins una Espanya neutral, el gran conflicte europeu es va viure amb passió, entusiasme i amb una divisió total entre germanòfils i aliadòfils. Aquest grup majoritari, format per professionals liberals i la petita burgesia, va abanderar-se per França i Anglaterra amb la voluntat de situar el país al bell mig dels ideals nacionals, liberals i democràtics que estaven en joc als camps de batalla i poder participar de la nova Europa que s'hauria de construir amb la victòria aliada. Amb aquest entusiasme aliadòfil, un grup de periodistes, dibuixants, polítics i intel·lectuals, molts d'ells membres de la Penya Gran de l'Ateneu -educats en la cultura francesa-, va decidir fundar la revista Iberia, que del 1915 al 1919 va esdevenir la publicació capdavantera dels defensors de l'entesa franco-britànica. Claudi Ametlla, Romà Jori, Antoni Rovira i Virgili, Màrius Aguilar, Prudenci Bertrana, Eugeni Xammar, Alexandre Plana, Josep Maria Junoy, Feliu Elias "Apa", Pere Ynglada i Amadeu Hurtado, els principals homes ó'Iberia, van conformar aquesta elit proaliada i anys a venir tindrien un paper fonamental en la vida política, social, cultural i periodística de la Catalunya dels anys republicans i, en molts casos, acabarien retrobant-se a l'exili francès després de la derrota del 1939.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial A CONTRA VENT EDITORS

Otros audiolibros del género o colección Historia

Otros audiolibros del año 2012