Descargar AudioLibro 1714 el Setge de Barcelona de Guillem H. Pongiluppi

Descargar AudioLibro 1714 el Setge de Barcelona de Guillem H. Pongiluppi año 2013

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: 1714 el Setge de Barcelona
 • Autor del audiolibroGuillem H. Pongiluppi
 • Fecha de publicación: 13/2/2013
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788415695493
 • Valoración del audiolibro: 9.32 de un máximo de 10
 • Votos: 305
 • Autor(a) de la reseña: Leoncio Aldape
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.39 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 24/9/2018
 • Duración: 1 hora con 33 minutos (60 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 02/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - WMA - MPEG-4 SLS - WAV - AAC - MP3 - FLAC - MPEG-4 ALS (compresión ZIP - DMG - CAB - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 9 páginas
 • Duración del resumen (audio): 6 minutos (4.5 MB)
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - 4Shared - FileServe - Openload - Uploaded - FreakShare - Wuala
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una extraordinària reconstrucció visual de la guerra que va marcar el destí de Catalunya.LOnze de Setembre de 1714 a Barcelona, com mai no sha vist fins ara.La guerra de Successió va enfrontar els països que, després de la mort de Carles II, acceptaven Felip dAnjou com a nou rei dEspanya i els que volien que ho fos larxiduc Carles, entre els quals Catalunya, Portugal, Àustria i Gran Bretanya.Entre 1702 i 1714 Catalunya defensarà les seves llibertats polítiques tradicionals i una manera dentendre el govern més oberta i avançada, com corresponia a un país que sestava modernitzant; i soposava a la monarquia absolutista borbònica, que mantenia els privilegis dels nobles i lesglésia i que frenava el desenvolupament de les forces productives.Per raons destratègia internacional els diversos països aliats abandonen les armes i des de 1712 Catalunya queda sola en la defensa dels seus drets. La superioritat de lexèrcit borbònic acaba posant setge a Barcelona i el llibre mostra com, en poc temps, els catalans organitzen un exèrcitextraordinari, que és capaç de defensar heroicament cada pam del territori.Les magnífiques il·lustracions de Guillem H. Pongiluppi mostren amb gran detall lorganització i la dotació dels exèrcits, les tàctiques de guerra del moment i el desenvolupament del setge fins a la capitulació final de Barcelona. Eren les tres de la tarda de l11 de setembre de 1714.El primer llibre il·lustrat amb motiu dels 300 anys de lOnze de Setembre.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Historia

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial ANGLE

Otros audiolibros del año 2013