Descargar AudioLibro Compte Enrere de Francesc Escribano Royo

Descargar AudioLibro Compte Enrere de Francesc Escribano Royo año 2013

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Compte Enrere
 • Autor del audiolibroFrancesc Escribano Royo
 • Fecha de publicación: 4/5/2013
 • EditorialLABUTXACA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788499307299
 • Valoración del audiolibro: 8.8 de un máximo de 10
 • Votos: 121
 • Autor(a) de la reseña: Luisana Belendes
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.12 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 24/7/2018
 • Duración: 2 horas con 59 minutos (120 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 14/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - FLAC - AC3 - WAV - MP3 - WMA (compresión LZMA - TBZ2 - EML - ZIP - ACE - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • Duración del resumen (audio): 17 minutos (12.5 MB)
 • Servidores habilitados: Uploaded - WeTransfer - Mejor Torrent - 4Shared - FileServe - Torrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Compte enrere reconstrueix i ens fa viure un episodi clau de l última etapa del franquisme: lexecució dun presoner polític que era un enemic per al règim però que també era molt molest, potser, per a la majoria de forces de loposició. A través d una narració àgil i captivadora, Compte enrere forneix un retrat no solament polític, sinó també personal, de Salvador Puig Antich. Com molts joves de la mateixa generació, i com els seus companys del MIL, ell era fill de vençuts de la guerra i de la postguerra, i va voler enterrar lherència rebuda per viure sense por. El preu que va pagar per fer-ho va ser altíssim. Tant, que avui encara no lha deixat de pagar. Durant la seva última nit, tal com deia en la darrera carta de comiatque va escriure, Salvador Puig Antich esperava que la seva sang no fos vessada inútilment. Al cap de més de vint-i-cinc anys, Compte enrere vol contribuir a satisfer aquell desig. Ara Manuel Huerga porta la història de Salvador Puig Antich al cinema amb Salvador, la seva segona pel·lícula, en una cinta que es converteix en un al·legat contra la pena de mort, enmig duna història intensa. Francesc Escribano (Vilanova i la Geltrú, 1958) és periodista i professor associat de Comunicació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat a la premsa i a la ràdio, però des de fa disset anys es dedica preferentment a la televisió. Va ser membre de l equip fundador del programa de reportatges 30 minuts i és un dels creadors de les sèries documentals Ciutadans, Les coses com són, Vides privades, Bellvitge Hospital, Veterinaris i Jutjats de TV3. Amb els seu primer llibre, Descalç sobre la terra vermella. Vida del bisbe Pere Casaldàliga, va obtenir el premi Gaziel de Biografies i Memòries de 1998. Lany 2000, juntament amb Joan Úbeda, va ser guardonat amb el Premi Nacional de Periodisme.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Historia

Otros audiolibros de la editorial LABUTXACA