Descargar AudioLibro La Invencio Dels Catars de Sergi Grau

Descargar AudioLibro La Invencio Dels Catars de Sergi Grau año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Invencio Dels Catars
 • Autor del audiolibroSergi Grau
 • Fecha de publicación: 29/1/2016
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788416139873
 • Valoración del audiolibro: 7.13 de un máximo de 10
 • Votos: 857
 • Autor(a) de la reseña: Nicanora Charqueno
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.88 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 14/8/2018
 • Duración: 2 horas con 47 minutos (109 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 29/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA Lossless - MPEG4 - OGG - WMA - WAV - MP3 - FLAC (compresión TAR - TZ - RAR - ZIP - TBZ2)
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10.5 MB)
 • Servidores habilitados: Uploaded - FileServe - Microsoft OneDrive - EliteTorrent - 4Shared
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Al voltant dels càtars s'ha fabricat una imatge que té poc a veure amb la realitat. El mite ha crescut sense rigor històric i avui dia aquesta imatge domina la gran majoria de llibres, des de l'assaig als best-sellers i la ciència ficció, i fins tot no és difícil trobar algun programa televisiu o radiofònic que hi faci referència. Aquest llibre vol ser una història dels càtars a Catalunya a través dels seus documents, fonts i testimonis, els quals ens apropen a la vivència d'homes i dones que van creure en la reforma del cristianisme. La seva proposta va desencadenar la reacció ferotge del poder eclesiàstic i polític i el catarisme va ser condemnat. La consequència immediata va ser la creació de la Inquisició i la instauració dels mecanismes repressius que, a partir de llavors, van castigar tothom que s'allunyés del dogma catòlic. Així, els càtars van acabar condemnats per heretges i perseguits arreu d'Europa.Però, què en sabem realment dels càtars? Eren vegetarians? Místics? Creien en la reencarnació? Quants n'hi va haver a Catalunya? Quines rutes seguien? Tenien el Grial? I els templers? Quins eren els seus preceptes? Un llibre per descobrir la veritable naturalesa dels Bons Homes i la persecució a què han estat sotmesos a través dels segles.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Historia

Otros audiolibros del año 2016

Otros audiolibros de la editorial ANGLE

Otros audiolibros en el idioma Catalán